Новые Скриншоты
 
Форма входа
Логин:
Пароль:
 
Новые Лица
 
 
 
Главная
   
   
 
 
 
 
Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум VocmatuX CS:Source Server » Помойка » Флудильня » Бандера (герой чи супер герой?)))
Бандера
ЧупакабраДата: Четверг, 26.01.2012, 18:20 | Сообщение # 1
Группа: Пользователи
Сообщений: 54
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 04.10.2011
Пользователь №: 2632
STEAM_STEAM_0:0:34180386
 
Для початку приведу пару фактів історії, не моїх, не зі слів а просто таких як є:

Андрія Михайловича Бандеру — батька Степана, було вбито радянською владою. Сестер Оксану та Марту-Марію у 1941 р. було заарештовано і заслано до Сибіру (Красноярський край).
Керівництво СРСР десятиліттями не дозволяло їм повернутися до України — Марта-Марія Бандера померла на чужині у 1982 році, а літня Оксана Бандера повернулася на Батьківщину лише у 1989 році після майже 50 років життя у Сибіру. Вона померла 24 грудня 2008 року.
З початком окупації України нацистськими військами один із загонів опору очолив молодший брат Степана — Богдан. Він загинув у 1942 чи 1943 році.
Ще одна сестра — Володимира — перебувала у радянських виправно-трудових таборах від 1946 до 1956 року.

5 липня 1941 у Кракові Степан Бандера був заарештований. За ним до Берліна поїхала дружина Ярослава з тримісячною донькою Наталкою, щоб перебувати близько до чоловіка. Бандеру утримували спочатку у в'язниці, потім — у концтаборі Заксенгаузен, де він перебував до 1944 року. Братів Олександра (доктора політекономії) та Василя (випускника факультету філософії Львівського університету) у 1942 році вбили польські наглядачі-капо у концтаборі Аушвіц.

так і тут пара моїх фраз, як при такому ставленні до нього і його сім*ї, могла народитися любов до радянського режиму? Всі скажуть як так, такими методами стріляли, різали...це точно не нормальні люди. Якби хто так повівся з моїми родичами скажу прямо порізав би нахуй скальпелем. Всіх. Більше того думаю ви би зробили так само.

Не знаю чи розписувати вам в історичних фактах.... думаю ні. Напишу просто і зрозуміло кожному, так як розумію це сам. Бандера виступав за Україну, за Україну без окупантів. Всі скажуть він був нацистом?!! НІ!!! так він боровся і винищував тих же носіїв радянького режиму і польського від частини. Думаєте він воював за Німеччину? Ні. Історія показала що німецькі війська залишили захід менш спустошеним ніж радянська влада. Йому пообіцяли хоч часткову незалежність. Тому тут наголос - він не боровся за фашистську Німеччину а проти радянського режиму. Якби німці були проти України то різали би і їх, без розбору.

Поясню для тупарів. Ваших же дідів погнали відстоявати честь радянького режиму. Якщо би вони повернули назад їх би також прихлопнули але вони напевно більше бідкалися за вас і по задниці ваших батьків, тому насильно йшли вперед хоча і брат на брата.

З іншої сторони були наші діди... Які також залишаючи нас малих боролися за саму Україну. Без ніяких нагород чи звань. Ви хочете сказати що вони хотіли винищувати ваших родичів?!!! Ні!!! Та ніколи в світі, ніхто!!!!!! Але патріотизм, дух вольності і все що з цим пов*язано не давав їм так просто мовчати!!!!!! Вони не могли так просто дивитися як плюють на Україну і все українське!!!!!!

spammrac, окупант сучий будеш ще щось говорити? Учи історію прихвостень!!!!

і про Львів і бандерівців:
Якщо ви живете в Росії і хочете приїхати у Львів вам завжди тут раді. Ніхто не буде вас чіпати якщо ви самі не станете лісти з російськими прапорами на ратушу, або якось старатися сплюндрувати наші цінності, в які входять і наші герої, включаючи Бандеру та інших. Бандера ніколи не мав нічого проти росіян, а от проти людей які несли радянський режим був завжди не зважаючи на національність. Підкреслю, якби тоді у Львові ну до прикладу....німець щось сказав на Україну його би порізали на ремені. Звичайно зараз такого ніхто робити не буде, але думаю спосіб доведення в залежності від впертості гостя може дійти і до радикальних. Я ж не їду до Москви на Червону площу щоб крикнути *москалі підараси!!!!* думаю якби я так зробив, мені мали заслужено надавати по кабіні. Моя порада...їдьте в Львів відпочивати а не щось доводити.... просто нашій громаді уже давно старалися затулити рота, не визнавати голодомор чи наших героїв, от тому ми зараз ладені кричати на будь якому провулку про це. А хто їде довести що Бандера нацист, ми козли і т.п. получить не тільки яйцем по морді.

Ах да... Якщо ви живете в Україні і маєте щось проти неї ... Ти ідіть з миром нахуй звідси. Ми могли б промовчати але уже і так занадто багато мовчали.

І до бандерівців нормально на сході ставляться))) я от їздив на схід бо батько в мене з Дніпропетровська, ну дивувалися твохи може з української але я там прекрасно відпочив, як не як земляки.


Сообщение отредактировал Чупакабра - Четверг, 26.01.2012, 18:48
>Техраздел проекта<
xasanДата: Четверг, 26.01.2012, 18:26 | Сообщение # 2
Группа: Пользователи
Сообщений: 80
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 15.11.2011
Пользователь №: 2686
STEAM_0:0:36099921
 
удалите пост не разводите словесный понос.

ПС куча разных форумов где люди вот деньги делают из-за таких постов , иди туда и там доказывай.

Зачем ты вот это сделал? Для кого? Для себя?


>Техраздел проекта<
ЧупакабраДата: Четверг, 26.01.2012, 18:32 | Сообщение # 3
Группа: Пользователи
Сообщений: 54
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 04.10.2011
Пользователь №: 2632
STEAM_STEAM_0:0:34180386
 
Закриєте тему мене тут також більше не буде. Хоча, це мало що змінить. Писав я не тільки для себе. Жду аргументів іншої сторони. Це тема важлива і просто так я би її не відкривав. Для тебе це просто пост, для інших можливо дасть зрозуміти нас. Хто не має минулого, той не буде мати майбутнього. Це тема важлива хоч і роздувається більше для піару так як нас об*єднують багато інших проблем, але нам виносять спеціально ті які нас розділяють. Але я би так просто не писав. Питання це існує, просто так би я його не ставив. Можливо з інших постів щось дасть і мені зрозуміти іншу сторону і її аргументи.

Сообщение отредактировал Чупакабра - Четверг, 26.01.2012, 18:33
>Техраздел проекта<
spammracДата: Четверг, 26.01.2012, 18:37 | Сообщение # 4
Группа: Представитель клана*
Сообщений: 92
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 27.11.2009
Пользователь №: 970
Ник в игре: spammrac
 
Чупакабра,во Львове рады москалям? А как ты объяснишь то что по улице (во Львове) идешь и на каждом углу Плакаты,Одежда, сувенирчики с надписями "Дякую що я не москаль" ??? А чего только стоит, то что вы делали с ветеранами 9 мая 2011 года, с людьми благодаря которым вы сейчас живы...

>Техраздел проекта<
ЧупакабраДата: Четверг, 26.01.2012, 18:51 | Сообщение # 5
Группа: Пользователи
Сообщений: 54
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 04.10.2011
Пользователь №: 2632
STEAM_STEAM_0:0:34180386
 
ти хотів написати про Бандеру. Про мітинг можу з описом створити іншу)))))) Ти казав що говорив з тими хто приймав участь в боях Що вони тобі говорили?
Я звжди казав українці не хохли, Україна не хохляндія. Москаль це той хто вважає українців хохлами. А хохли це ті що називають росіян москалями. Все питання в повазі. Тут все просто.

Добавлено (26.01.2012, 18:41)
---------------------------------------------
і да.... москалям в Львові не раді. Раді росіянам. Різниця очевидна.

Добавлено (26.01.2012, 18:51)
---------------------------------------------
довго ше чекати аргументів? тема не для срача, хоч перепрошую перегинав палку, але іншої думки так конкретно і не почув.

>Техраздел проекта<
spammracДата: Четверг, 26.01.2012, 18:52 | Сообщение # 6
Группа: Представитель клана*
Сообщений: 92
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 27.11.2009
Пользователь №: 970
Ник в игре: spammrac
 
Митинг это последствие бандеры, а говорили мне вот что "Бандеру сейчас считают героем Украины, но как можно считать героем Украины человека, который был против своих же сограждан? Существуют мифы о успешных операциях бандеры по уничтожению фашистов, назвите хоть одну успешную? Этот человек всегда был фашистом!"
Это то что я помню с беседы с ветераном ВОВ....


>Техраздел проекта<
ЧупакабраДата: Четверг, 26.01.2012, 19:15 | Сообщение # 7
Группа: Пользователи
Сообщений: 54
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 04.10.2011
Пользователь №: 2632
STEAM_STEAM_0:0:34180386
 
Я тут нікого винити не хочу чи казати що хтось тоді з українців робив неправильно. Розумію і тих і тих. Це наша спільна історія, або ми її приймемо і будемо жити як єдина нація або будемо постійно давати змогу політикам піарщикам на ній виїзджати.

Добавлено (26.01.2012, 19:10)
---------------------------------------------

Quote (spammrac)
а говорили мне вот что "Бандеру сейчас считают героем Украины, но как можно считать героем Украины человека, который был против своих же сограждан? Существуют мифы о успешных операциях бандеры по уничтожению фашистов, назвите хоть одну успешную? Этот человек всегда был фашистом!"

ну... в них доступу до інформації не було вірили всьму що говорили. От зараз ти замість того щоб щось говорити просто почитай з різних джерел інформацію і дивися на одні факти. Бандера боровся за Україну, за що боролися поплічники радянського режиму? За Сталіна? Так само бандера нацист, як українці в складі радянських військ йшли в бій за Сталіна. Їх заставили, примусили, не питали а поставили перед фактом. Дороги назад в них не було. Ти хочеш сказати що ветерани змогли б сказати тобі що воювали не проти фашистів а проти України? Вільних думок? Чи можливо вони хотіли б щоб їх нащадків так же порозсилали по конслагерях?

Добавлено (26.01.2012, 19:13)
---------------------------------------------
Різницю відчуваєш? А якраз про вилазки в формі Упа по селах агенти НКВД ти не читав? А тому навіть історичні докази збереглися.. документи. Дискредитувати хотіли перш за все в лиці народу, так як народ був за них. Нас уже давно хотіли зіштовхнути лобами, як і зараз непогано виходить.

Добавлено (26.01.2012, 19:15)
---------------------------------------------

Quote (xasan)
ПС куча разных форумов где люди вот деньги делают из-за таких постов , иди туда и там доказывай.

Ця тема якраз створена не для того щоб нас розділити. Хочу щоб кожна із сторін зрозуміла іншу.
>Техраздел проекта<
spammracДата: Четверг, 26.01.2012, 19:18 | Сообщение # 8
Группа: Представитель клана*
Сообщений: 92
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 27.11.2009
Пользователь №: 970
Ник в игре: spammrac
 
Чупакабра, я думаю обсуждать все это бессмысленно, это никогда не изменит моего, и твоего в том числе мнения о Бандере, я просто когда во Львове смотрел на людей которые склоняются Бандере, у меня в голове было только "куда я попал", они очень не похожи на людей которые живут в Центре Украины, и я ну никак не могу сказать что люди там адекватные...Вот они соответствуют всем критериям неонацизма....Все мне больше нечего сказать!

>Техраздел проекта<
ЧупакабраДата: Четверг, 26.01.2012, 20:07 | Сообщение # 9
Группа: Пользователи
Сообщений: 54
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 04.10.2011
Пользователь №: 2632
STEAM_STEAM_0:0:34180386
 
я неонацист? чому?

Добавлено (26.01.2012, 20:03)
---------------------------------------------
Quote (spammrac)
я просто когда во Львове смотрел на людей которые склоняются Бандере, у меня в голове было только "куда я попал", они очень не похожи на людей которые живут в Центре Украины, и я ну никак не могу сказать что люди там адекватные...Вот они соответствуют всем критериям неонацизма....Все мне больше нечего сказать!

чому ти судиш по діях інших людей? сам почитай історію. Дурнів і у нас і у вас хватає. Хтось біля пам*ятника бандери малює свастику але також колись за то отримає по рогах. Я скоріше антифашист. Зараз дуже популярний саме нацистський під виглядом націоналістичного рух. Бандера ніколи не був фашистом. Ніколи.

Добавлено (26.01.2012, 20:07)
---------------------------------------------
Quote (spammrac)
Чупакабра, я думаю обсуждать все это бессмысленно, это никогда не изменит моего, и твоего в том числе мнения о Бандере, я просто когда во Львове смотрел на людей которые склоняются Бандере

навіщо говорити про людей яких не бачили інші. От я бандерівець. Що ти в мені бачиш неонацистського? Я кажу що Львів обране місто і що схід нища раса? Ні. Ніколи. Ви такі ж українці як ми. Нічим не гірші. В чому мій неонацизм проявляється?

Не суди по парі людей. навчи дурня бити поклони він голову розіб*є. Так і в цьому випадку. З кожного боку є і радикальну сторони але це не відображає загальної думки.


Сообщение отредактировал Чупакабра - Четверг, 26.01.2012, 20:08
>Техраздел проекта<
spammracДата: Четверг, 26.01.2012, 20:15 | Сообщение # 10
Группа: Представитель клана*
Сообщений: 92
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 27.11.2009
Пользователь №: 970
Ник в игре: spammrac
 
Чупакабра, я не говорил что ты неонацист, я просто когда отдыхал во Львове видел как относятся к москалям и т.п. Мне во Львове попадались и вполне нормальные люди...

>Техраздел проекта<
SEKASSAДата: Четверг, 26.01.2012, 20:19 | Сообщение # 11
Админ года 2011
Группа: Админ CSS
Сообщений: 106
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 21.03.2010
Пользователь №: 1761
Ник в игре: SEX
STEAM_STEAM_0:0:30448539
 
Я требую перевод !!






>Техраздел проекта<
ЧупакабраДата: Четверг, 26.01.2012, 20:38 | Сообщение # 12
Группа: Пользователи
Сообщений: 54
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 04.10.2011
Пользователь №: 2632
STEAM_STEAM_0:0:34180386
 
Quote (spammrac)
Чупакабра, я не говорил что ты неонацист, я просто когда отдыхал во Львове видел как относятся к москалям и т.п. Мне во Львове попадались и вполне нормальные люди...

ну так от... бандерівці це не зло)))))) Якщо ти не проти України ніхто нічого проти тебе не буде мати, все.

Добавлено (26.01.2012, 20:30)
---------------------------------------------

Quote (spammrac)
просто когда отдыхал во Львове

зря до мене не позвонив)))

Добавлено (26.01.2012, 20:38)
---------------------------------------------
SEKASSA,

Quote (SEKASSA)
Я требую перевод !!

я російську норм не знаю получиться поганий. Не хочу перекручувати мову.


Сообщение отредактировал Чупакабра - Четверг, 26.01.2012, 20:27
>Техраздел проекта<
spammracДата: Четверг, 26.01.2012, 20:50 | Сообщение # 13
Группа: Представитель клана*
Сообщений: 92
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 27.11.2009
Пользователь №: 970
Ник в игре: spammrac
 
Чупакабра, я не против Украины, я только ЗА!

Добавлено (26.01.2012, 20:50)
---------------------------------------------
SEKASSA, вбей в переводчик....


>Техраздел проекта<
ЧупакабраДата: Вторник, 27.03.2012, 00:18 | Сообщение # 14
Группа: Пользователи
Сообщений: 54
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 04.10.2011
Пользователь №: 2632
STEAM_STEAM_0:0:34180386
 
не хочу нікого виправдовувати, але, можливо, для іншої сторони буде зрозуміліше звідки взялися бандерівці якщо переглянути http://article-blogger.blogspot.com/2011/05/18.html
ви звичайно скажете все це не правда, але краще не беріть гріха на душу. Не обов*язко дивитися все. Да-да там багато пропаганди скажете ви, але суть думаю ясна. Ще раз підкреслюю, ніхто з бандерівців не боровся за фашизм чи гітлера. Вони боролися скоріше не за а проти чогось. Вирішувати вам, правда методи з обох боків були крайнє радикальними, але можна зрозуміти тих хто боровся проти сталінського режиму.

Добавлено (27.03.2012, 00:16)
---------------------------------------------
а ви кажете чому не люблять червоних прапорів? так вони символ перемоги... але перемоги кого? одного монстра над іншим?

Добавлено (27.03.2012, 00:18)
---------------------------------------------
І тут питання не в повазі до ветеранів. Пояснювати нічого не буду, думаю самі не діти все зрозумієте, але коли з вашими рідними так же би велися думаю ви би також радикально відповіли. Все більше розбурхувати тему не буду. Так може ще хтось кинути факти з іншої сторони щоб не була інформація однобокою, а кожен вирішить сам для себе.

>Техраздел проекта<
maximum03Дата: Вторник, 27.03.2012, 14:09 | Сообщение # 15
Группа: Админ CSS
Сообщений: 38
Проживание: Украина
Пол: Мужчина
Регистрация: 13.06.2009
Пользователь №: 467
Ник в игре: ๖ۣۜ۸۸άχĭ۸۸u۸۸
STEAM_STEAM_0:1:33328081
 
западенцы за бандеру жопу рвут как ебан***е для них это бог ))))

>Техраздел проекта<
Форум VocmatuX CS:Source Server » Помойка » Флудильня » Бандера (герой чи супер герой?)))
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:


Статистика Top 5

Последние 10 сообщений
Последние новости Самые отвечаемые темы Последние комментарии Последние сообщения форума
С Новым 2017 Годом и... 20.01.2017
Поздравляем наших де... 05.03.2015
Поздравление с 23 фе... 23.02.2013
Взломанный Steam кли... 12.11.2012
Взломанный Steam кли... 05.11.2012
Города 379
Про админов, кандида... 177
Забанили ни за что ! 136
Лог банов 129
Жалоба! на необоснов... 120
10.03.2017
Присоединяюсь, 06.03.2015
Ура!!! 05.03.2015
Пасиб!, Если жи 23.02.2013
23.02.2013
Тема Дата, Время Автор
Наш новый сайт 13.03.2024, 19:44 Loaxoneoraragef
Официальное зая... 13.03.2024, 16:28 Loaxoneoraragef
Делаем CS:Sourc... 13.03.2024, 13:57 Loaxoneoraragef
Регулятор скоро... 09.03.2024, 21:29 Loaxoneoraragef
Делаем игроков ... 05.03.2024, 22:05 Loaxoneoraragef
Покажите всем с... 20.07.2022, 14:15 Jamesced
Прием заявок на... 23.02.2022, 21:22 stync
Попытк№2 22.05.2021, 23:31 IrinkaSex
Скришоты 21.02.2019, 11:31 annakopolinna
Города 29.01.2019, 05:49 Zelenagru
Новые пользователи Активные пользователи Лучшие комментаторы
stalethcug 16.05.2024
xtaletnmdw 16.05.2024
qtalettkil 14.05.2024
italetyxvm 25.04.2024
ztaletqhdc 23.04.2024
Lecor 881
SEGA 505
YuriuSS 248
ss_35 204
EXTREME 158
milanyas 718
Lecor 435
SEKASSA 345
ASTROBOY 271
ASTROGIRL 248

Последние файлы
Новая музыка плеера Новые модели Новые карты Новые файлы
Unmechanical - Soundtrack
Syberian Beast meets Mr.Moo...
Game of Thrones - Main Titl...
Ronald Jenkees-guitar sound
Ногу Свело! - Хару Мамбуру
skull_admin
fin_m91 (sarge)
ct_gsg9_admin & t_arcti...
ct_sas_admin & t_leet_a...
ct_gign_admin & t_gueri...
de_dust2_csgo (порт...
gg_ccss_simpsons_ro...
gg_Common_Lif3_Day_...
gg_Common_Lif3
gg_ras
ТОР браузер 13.03.2015
Unmechanical - Soun... 13.10.2012
Syberian Beast meet... 05.06.2012
Game of Thrones - M... 11.04.2012
iZ3D Driver v1.10 28.03.2012
 
Разработка: FTD